اطلاعیه: کاربران عزیز اطلاعات این صفحه با توجه به آخرین اخبار منتشر شده از سوی دانشکده افسری بانوان کوثر وابسطه به دانشگاه نیروی انتظامی بهروز می شود، برای دریافت آخرین اخبار و اطلاعات مربوط به شرایط ثبت نام، زمان و مفاد آزمون به شکل مداوم به این صفحه سر بزنید.
مجتمع آموزش عالی کوثر، که به آن دانشگاه علوم انتظامی کوثر گفته میشود زیر مجموعه دانشگاه علوم انتظامی امین میباشد که به تربیت نیروی مومن و متعهد زن در زمینههای کارمندی، افسری و درجه داری میپردازد.
دانشگاه علوم انتظامی دارای شش دانشکده تخصصی، یک مجتمع آموزش عالی ویژه آموزش پلیس زن و پنج مرکز آموزشی است. این دانشگاه با 31 گروه آموزشی و 23 رشته تحصیلی با 29 گرایش در مقاطع تحصیلی کاردانی، کارشناسی و کارشناسی ارشد و دکتری مشغول فعالیت است. تمام دانشجویان در مقطع کاردانی و کارشناسی دروس مهارتی از قبیل شنا، آموزش رانندگی، آمادگی جسمانی، دفاع شخصی و… را باید در طول دوره طی کرده و گواهینامه مربوط را اخذ کنند. بهغیراز دورههای مصوب، دورههای داخلی در مقاطع کاردانی، کارشناسی، کارشناسی ناپیوسته و کارشناسی ارشد برای ارتقای سطح علمی کارکنان نیروی انتظامی (از طریق کنکور داخلی) برگزار میشود.
بیشتر بخوانید : شرایط ثبت نام دانشگاههای افسری نیروی انتظامی
در سال 1387 مجتمع آموزش عالی (خواهران) كوثر در تابعیت دانشگاه علوم انتظامی، بهمنظور تربیت نیروی مجرب و كار آزموده از بین دختران مومن و متعهد، تاسیس و با پذیرش دانشجو شروع به كار نمود. دانشجویان دختر پلیس در محیطی کاملا مجزا و زنانه با کادر اداری خانم و با امکانات آموزشی، خوابگاهی و ورزشی کاملا مجهز و پیشرفته، آموزشهای خاص پلیسی را فرامیگیرند. تحصیل در این دانشکده استخدام به دنبال دارد. لذا خانمها با انگیزه هایی قوی برای پذیرش و استخدام در این دانشکده وارد عرصه ی رقابت میشوند.
روشهای ثبت نام و ورود به دانشگاه افسری بانوان به دو صورت انحام می شود . روش اول از طریق کنکور سراسری و ثبتنام اینترنتی در مقاطع کاردانی و کارشناسی و در روش دوم که پذیرش بدون کنکور است از طریق گزینش فارغالتحصیلان دانشگاههای دیگر در رشتههای مرتبط با مأموریتهای پلیسی (مانند تربیت بدنی) میباشد.
یکی از موارد قابل توجه برای کلیه بانوان محترم که حتما لازم است آن را مد نظر قرار دهند، به موضوع شرایط ثبت نام و پذیرش دانشگاه افسری بدون کنکور باز می گردد . بانوان گرامی نیز همانند شرایط ثبت نام آقایان در صورتی که مایل به استخدام دانشگاه افسری بانوان بدون آزمون باشند لازم است از شرایط معدلی و همچنین کلیه موارد آگاهی یابند.
آمادگی جسمانی علاوه بر دارا بودن شرایط معدلی از جمله موارد لازم برای قبولی در این دانشگاه می باشد. شرایط جسمانی مورد نظر برای داوطلبان و بانوان این دانشگاه شامل حداقل قد 163 سانتی متر و همچنین معدل لازم برای قبولی در این رشته نیز حداقل 14 می باشد. به همین دلیل قبل از انتخاب رشته به مطالعه دقیق قوانین و ضوابط پذیرش این دانشگاه بپردازید.
نحوه پذیرش در دانشگاه علوم انتظامی کوثر به دو صورت می باشد. روش اول از طریق شرکت کنکور سراسری و اعلام علاقه مندی در تقاضانامه ثبت نام اینترنتی در مقاطع کاردانی و کارشناسی . در این روش داوطلبان باید رتبه مورد نیاز را برای قبولی در دانشگاه مذکور کسب نمایند. روش دوم از طریق گزینش فارغ التحصیلان سایر دانشگاهها در رشتههای مرتبط با ماموریت پلیس صورت می گیرد.
بیشتر بخوانید : شرایط استخدام نیروی انتظامی
اما همانند تغییر در شیوه پذیرش دانشگاه علوم انتظامی امین و استخدام نیروی انتظامی، پذیرش به صورت مستقل و از طریق مراکز گزینش و استخدام نیروی انتظامی صورت خواهد پذیرفت. زمان ثبت نام در دانشگاه علوم انتظامی کوثر همزمان با ثبت نام کنکور سراسری و از طریق سایت سازمان سنجش به نشانی sanjesh.org صورت میگیرد.
برای ثبت نام در آزمون ورودی دانشگاه افسری کوثر دو دسته شرایط عمومی و اختصاصی تعریف می شود که شامل موارد زیر است:
- اعتقاد و التزام عملی به دین مبین اسلام.
- التزام عملی به قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران و اعتقاد به ولایت مطلقه فقیه و آمادگی فداکاری درراه اهداف آنها.
- تابعیت جمهوری اسلامی ایران (داوطلب باید ایرانیالاصل باشد یعنی دارای شناسنامه ایرانی و پدر و مادر ایرانیالاصل باشد).
- عدم سابقه عضویت یا وابستگی به احزاب و گروههای سیاسی و معارض با نظام جمهوری اسلامی ایران.
- عدم عضویت یا وابستگی به احزاب و گروههای سیاسی در زمان تقاضای استخدام.
- عدم محکومیت به محرومیت از خدمات دولتی.
- نداشتن سوءپیشینه کیفری.
- عدم اعتیاد به مواد مخدر.
- داشتن شرایط تحصیلی و یا تخصصی لازم برای خدمت مورد نظر.
- داشتن سلامت و توانایی جسمی و روانی متناسب با خدمت مورد نظر.
- نداشتن تعهد خدمت به هر نحو (رسمی، پیمانی، آزمایشی) به سازمانهای دولتی و غیردولتی
- حداقل معدل کل دیپلم یا دوره پیشدانشگاهی در مقطع کارشناسی 16 و برای مقطع کاردانی 14 تمام میباشد.
- حداقل قد برای داوطلبان 160 سانتیمتر و تناسب قد و وزن برقرار باشد.
- حداقل سن برای داوطلبان در مقطع درجهداری ۱۸ سال تمام و حداکثر سن 23 سال تمام باشد.
تبصره: در خصوص فرزندان شهدا، ایثارگران، دارنده مقامات برتر کشوری، حافظان قرآن، برابر تدابیر ابلاغی رفتار خواهد شد.
* دانشآموختگان مقاطع كاردانی و بالاتر حق انتخاب رشته علوم انتظامی در کنکور را ندارند.
* خانواده محترم شهدا، ایثارگران، کارکنان نیروهای مسلح، نخبگان علمی و ورزشی و افرادی که ویژگی بارزی دارند در شرایط مساوی با سایر داوطلبان در اولویت جذب خواهند بود.
* ملاک ثبتنام آخرین مدرک تحصیلی داوطلبان میباشد.
* به درخواست داوطلبانی که در حال تحصیل هستند ترتیب اثر داده نخواهد شد.
رشته انتظامی از کد رشتههای نیمه متمرکز است و معمولاً سازمان برگزار کننده آزمون مجتمع آموزش عالی کوثر، سه برابر ظرفیت داوطلبانی که این کد رشته را انتخاب میکنند، پذیرش مینماید. سپس آزمونهای داخلی از داوطلبان گرفته میشود و اگر از آن مراحل با موفقیت عبور کنند، پذیرش میشوند. علاوه بر این، آزمونهای مختلفی مانند آزمونهای روانشناسی و آزمونهای بهداری برای سنجش سلامت روحی و جسمی متقاضیان گرفته میشود؛ چون آنها علاوه بر اینکه باید توانایی آموزش دیدن داشته باشند، در نیروی انتظامی استخدام خواهند شد. درواقع، از اولین روزی که در دانشکده پذیرفته میشوند، استخدامشده و آموزش آنها نیز جزو سنوات خدمتشان محسوب میشود.
در دانشگاههای علوم انتظامی به رشته «رسته» گفته میشود. در دانشکده انتظامی کوثر نیز رستههای مختلفی مانند مرزبانی، راهنمایی و رانندگی، آگاهی، انتظامی و غیره وجود دارد، اما برای زنان مثلاً رسته مرزبانی یارستههای دیگری که مرتبط با زنان نیست، وجود ندارد. زنان بیشتر در رسته انتظامی که یک رسته مادر است و در حدی که نیاز باشد، در رستههای اطلاعات و آگاهی حضور دارند. زنان ابتدا دوره عمومی را میگذرانند و بعدازآن، با توجه به شرایط جسمی و… مشخص میشود که دانشجویان در کدام رسته ادامه تحصیل بدهند.
بهاینترتیب، رستهبندی میشوند و باقی آموزشهایشان را در رسته خاص خودشان میبینند. دانشجویان پس از گذراندن دروس آموزش مقدماتی، عمومی، پایه، اصلی و انتخاب یکی از گرایشهای موردنیاز مطابق با ضوابط موجود دروس تخصصی همان گرایش را میگذرانند. گرایشهای تحصیلی دانشجویان پلیس زن بر اساس نیاز سازمان، رستههای راهنمایی و رانندگی، کشف جرائم، اطلاعات انتظامی و رایانه میباشد. بعد از فارغالتحصیلی زنان پلیس در مراکز خاصی که متناسب با رسته آنان است مشغول به کار میشوند.
فارغالتحصیلان دانشگاه علوم انتظامی کوثر می توانند در حوزههای زیر به فعالیت بپردازند:
- بازجویی از متهمان زن در پلیس اطلاعات و امنیت
- پیگیری پرونده های پلیس آگاهی
- بررسی صحنههای جرم
- حفاظت از شخصیتهای مهم
- حفظ نظم اجتماعات و مبارزه با اغتشاشات
- گشت، تعقیب، تحقیق، بازجویی، دستگیری متهم، حفظ و بررسی صحنه جرم
- پیگیری پروندههای پلیس آگاهی که نیاز به حضور افسر زن می باشد.
- ارائه مشاوره و انجام خدمات اداری در کلانتریها
- 4 برگ کپی از تمام صفحات شناسنامه به همراه اصل آن
- 4 برگ کپی کارت ملی به همراه اصل آن
- کپی صفحات شناسنامه والدین
- تکمیل تقاضانامه به همراه یک قطعه عکس
- پرینت و تکمیل فرم اطلاعات داوطلب از سایت اجا
- اصل و کپی گواهی دوره متوسطه و یا گواهی اشتغال به تحصیل
- کپی از کارت پایان خدمت برای آقایان
- 8 قطعه عکس 4*3 با پشت نویسی
- پرینت فرم مشخصات از سایت اجا و تکمیل فرم اطلاعات بستگان
- به همراه داشتن کارت ورود به جلسه در زمان مصاحبه
- ارائه مدارک و مستنداتی که در هنگام ثبت نام درج نموده اید (برای حافظان قرآن و بسیجیان فعال و فرزندان شاهد، ایثارگران و جانبازان و …)
اکثر خانمهای دانشجو دانشگاه افسری کسانی هستند که رتبههای بسیار خوبی آوردهاند و رشتههای دیگری قبول شده بودند. برخی از این دانشجویان رتبه 42 کنکور سراسری را داشتند و یک ترم در دانشگاه دیگری درس خواند، اما در ترم بهمن ماه به دانشکده افسری بانوان تغییر رشته داده اند.
هم به دلیل جدید بودن رشته و هم به این دلیل که تحصیل در این دانشکده استخدام به دنبال دارد، خانمها با انگیزه قوی به این دانشکده میآیند. تقریباً 94 درصد از پذیرفتهشدگان کسانی هستند که در دانشگاههای دیگر قبول شدند، یعنی از روی ناچاری به اینجا نیامدهاند.
1-ارتوپد: پس از ورود به سالن داوطلب لباسهایش را در آورده و به صف مراجعین به پزشک اول می پیوندد آنجا در صورت متعادل نبودن وزن و قد یا فاصله بین دو زانو بیش از یک انگشت یا شکستگی قسمتی از بدن، فرد مردود میشود. (برگه تست های پزشکی از او گرفته می شود )
2- روانپزشکی:در همان سالن اجرا می گردد. در صورت وجود جراحات ناشی از تیغ یا چاقو یا هر خط خوردگی به هر شکل از نظر پزشک خود زنی بوده یا از نظر روانپزشک شخص دچار اختلال روانی تشخیص داده شود به راحتی مردود می شود.
3- ارولوژی و جراحی عمومی
4- پوست و مو
5- چشم پزشک: داوطلب به چشم پزشک مراجعه کرده و چشم او در سه مرحله(میزان دید(10/10) آستیکمات(تا25صدم اشکال ندارد) و کور رنگی معاینه می شود.(برگه داوطلب در قسمت چشم 3 عدد مهر تایید باید دریافت کند.)
6- دندان پزشک : دندان پزشک دندانها و لثههای داوطلب را معاینه می کند در کل قانون است افرادی که بیش از 4 دندان پر شده دارند یا یک دندان کم دارند مردود شوند و اما گاه این گونه است و گاهی نه!که توسط همان دکتر تشخیص داده میشود همچنین عفونت های دهان و دندان موجب امضا نشدن برگه فرد می شود.(مسواک نزدن موجب بروز عفونتهای دهان و دندان می شود.)
7- قلب و عروق : قلب داوطلب را معاینه کرده و اکو میگیرد. فشار خون او نیز گرفته میشود در صورت وجود بیماری قلبی و فشار خونی داوطلب مردود میشود.
8- اعصاب و روان: اعصاب داوطلب را می سنجد ( شخص ایستاده و دستان خود را رو به جلو باز نموده اینجا دکتر از او سوالاتی می پرسد در صورت لرزیدن دستها بنا به تشخیص دکتر فرد از ادامه مراحل باز میماند.
9- پزشک هفتم: گوش و حلق و بینی داوطلب را معاینه کرده که فقط با نظر او داوطلب پذیرفته یا رد می شود.( از جمله مردودی ها افراد دارای بیماری آسم تنگی نفس و سینوزیت هستند)
*داوطلبین توجه داشته باشند در صورت اعلام مردودی توسط هر پزشک در هر مرحله برگه تست پزشکی توسط پزشک از داوطلب گرفته می شود و هزینه پرداخت شده به او بازگردانیده نمی شود(حتی اگر در اولین مرحله مردود گردد.) و فرد مردود شده باید از محوطه مرکز معاینات خارج گردد.
*فرد مردود شده در همه مراحل پزشکی به غیر از دندان پزشکی،روان پزشکی و چشم پزشکی حق اعتراض داشته ولی در تست های نامبرده،اعتراض او مورد قبول واقع نمی گردد.
پس از انجام آزمایش،پس از صرف نهار و اقامه نماز،آزمون هماهنگ کتبی عقیدتی سیاسی در سالن گزینش و استخدام به عمل می آید.(داوطلبان باید توجه داشته باشند،به دلیل هماهنگ بودن آزمون و آغاز آن رأس ساعت اعلام شده،در صورت تأخیر،یک روز از برنامه عقب مانده و باید روز بعد برای آزمون اقدام نمایند.)
ترتیب مراحل گزینش دانشکده افسری کوثر
بیشتر بخوانید : شرایط استخدام نیرویهای مسلح
ترتیب مراحل گزینش در دانشکده انتظامی شامل موارد زیر است:
1- ثبت نام اولیه برای گزینش دانشگاه کوثر
2- انجام تست پزشکی اولیه و کسب تایید از پزشکان دانشگاه کوثر
- دندانپزشک
- دکتر عمومی
- انجام نوار قلب
3- تست های پزشکی تکمیلی دانشگاه کوثر شامل:
- گوش و حلق و بینی
- رادیولوژی
- چشم پزشکی
- روانشناسی
- اعصاب و روان
- شنوایی سنجی
- آزمایش خون
4- تشکیل پرونده
5- انگشت نگاری
6- انجام تست های ورزش و رو خوانی متن قرآن
7- آزمون داخلی دانشگاه کوثر
8- مصاحبه دانشگاه کوثر
9- تحقیقات محلی
10- هسته و اعلام نتیجه نهایی.
سوالات متداول ثبت نام دانشگاه افسری بانوان
رتبه لازم برای قبولی در دانشگاه افسری کوثر 42 کنکور سراسری است و دانشجویان میبایستی یک ترم در دانشگاه دیگری درس خوانده باشند اما در ترم بهمن ماه به دانشکده افسری بانوان تغییر رشته داده اند.
اطلاعات تماس
پیش نیازهای شغلی